Tre premiefria månader – Symfs medlemsförsäkringar 

Nu erbjuds alla medlemmar som inte har tecknat Symfs förbättrade försäkringar tre premiefria månader för olycksfalls-, liv- och sjukförsäkring. Du kan välja om du vill ha alla tre försäkringarna eller om du väljer en eller två av försäkringarna, Du väljer utifrån ditt behov och du är fri att behålla eller avsluta försäkringarna efter dina tre premiefria månader.

 

Vi vill göra det enkelt, använd kameran i mobilen och klicka på QR-koden så kommer du direkt till inloggningen för Symfs försäkringssida.

 


Du kan också gå in på  https://www.tydliga.se/e-symf

 

 

Tre premiefria månader - Symfs medlemsförsäkringar 

Symf har under året omförhandlat ett nytt försäkringsavtal genom Länsförsäkringar och försäkringarna administreras genom Tydliga. 

 

De försäkringar som ingår i SYMF gruppförsäkringspaket är till för att ge dig och din familj ett extra skydd och stöd vid oförutsedda händelser så som sjukdom, olycksfall eller dödsfall. Du väljer själv vilka försäkringar du vill teckna utifrån din livs- och familjesituation. 

Det innebär att vi kan erbjuda ett flexibelt och prisvärt försäkringsskydd som kompletterar det skydd du redan har genom lagar och eventuella avtal.

 

Erbjudandet är öppet från och med den 1 mars till och med den 31 maj.

 

Du tecknar vald försäkring via https://www.tydliga.se/e-symf genom att logga in med ditt bankID och du erhåller då per automatik en tre månaders premiefri period. Här kan du även ta del av för- och efterköpsinformation, villkor, skadeblanketter och förmånstagarförordnande.

 

Sammanställt 2022-02-21

 

 

Klicka här för att teckna din försäkring

Symfs gruppförsäkring innehåller både livförsäkring, sjukförsäkring, olycksfallsförsäkring och en barnförsäkring. Välj det försäkringsskydd som passar dig och din familj bäst. Har du frågor eller vill komplettera din Gruppförsäkring, kontakta gärna:

 

Thomas Morberg, Försäkringsstrategerna.

 E-post: thomas.morberg@forsakringsstrategerna.se

Telefon: +46 (0)720 - 127 001