Vill du ha din post från Unionens a-kassa digitalt?

Unionens a-kassa inleder ett samarbete med Kivra som innebär att över en halv miljon medlemmar nu erbjuds möjligheten att få sin post från a-kassan i en säker och digital brevlåda.

Kivra är Sveriges största digitala brevlåda med över 1100 företag och myndigheter som skickar post till över 1,7 miljoner användare. Under 2017 har Kivra vuxit med över 800 000 nya användare och vi fortsätter att växa med över 60 000 nya användare varje månad. Genom att ansluta sig till Kivra kommer Unionens a-kassa från dag ett att kommunicera digitalt med alla de medlemmar som redan har registrerat sig för att ta emot posten i Kivra vilket innebär direkta besparingar i både kostnader och miljö.

- Digitalisering, hållbarhet och att alltid underlätta för våra medlemmar är tre centrala frågor för oss. Kivra samlar alla dessa nyttor i en och samma tjänst vilket gör det självklart för oss att ta steget in i den digitala världen tillsammans med Kivra, säger Harald Petersson, kassaföreståndare på Unionens a-kassa.

- Det känns väldigt kul att inleda ett samarbete med Unionens a-kassa som är en av Sveriges största a-kassor. Vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete, säger Stefan Krook, VD Kivra.

För mer information, kontakta gärna:

Stefan Krook, VD Kivra, stefan.krook@kivra.com, 070 111 12 13

Harald Petersson, kassaföreståndare Unionen A-kassa, harald.petersson@unionen.se,  08-504 150 00

Skicka post via Kivra
Gör som majoriteten av Sveriges största B2C-företag och kom igång med digitala utskick via Kivra. Fyll i dina kontaktuppgifter här så återkommer vi till dig! Du får direkt ett mailsvar med telefonnummer till våra områdesansvariga.


Publicerat: 2017-10-27